KES | ERP Implementatie

ERP Implementatie
Jouw bedrijfs succes is onze topprioriteit

Ben je op zoek naar een nieuw ERP-systeem of een gedeeltelijke vervanging van je ERP- software? Omdat je wilt werken met up-to-date technologie, op zoek bent naar ERP-software die wél presteert of omdat je drastisch de kosten wilt verlagen? 

 Je huidige ERP-systeem vernieuwen is ingrijpend. Een grote beslissing waarbij je niet over een nacht ijs gaat! Logisch, ERP-systemen hebben een vitale functie. Bij de implementatie van een nieuw ERP-systeem zijn alle afdelingen van je bedrijf betrokken. 

ERP-systeemselectie, implementatievoorbereiding en projectuitvoering

Alles valt of staat met de selectie van de juiste softwareoplossing, die aan de specifieke behoeften van jouw organisatie voldoet. Pak je dit in één keer goed aan, dan pluk je snel de vruchten: bedrijfsprocessen verlopen efficiënter, kosten dalen en je opbrengsten en winst laten weer een groeicurve zien. 

Keep ERP Simple ondersteunt je organisatie bij de selectie, implementatie en uitvoering van een nieuw ERP-systeem. We begeleiden en vereenvoudigen het proces en zorgen dat het gestructureerd en soepel verloopt. Onze focus: doe het goed en keep it simple. 

 

Onze aanpak  

ERP-systeem
selectie

Behoeftenanalyse
We beginnen met het begrijpen van je bedrijfsdoelen en -processen om specifieke behoeften te identificeren.

Selectieproces
Wij helpen je bij het selecteren van het juiste ERP-systeem dat het beste bij jouw behoeften past, rekening houdend met budgettaire overwegingen en toekomstige groeiplannen.

Leveranciersevaluatie
We voeren grondige evaluaties uit van ERP-leveranciers om ervoor te zorgen dat ze aan alle vereisten voldoen en betrouwbare ondersteuning bieden. 

Implementatie
voorbereiding

Projectplanning
We stellen een gedetailleerd implementatieplan op, inclusief tijdlijnen en mijlpalen, om ervoor te zorgen dat het project op schema blijft.

Verandermanagement
Wij helpen je bij het ontwikkelen van een strategie voor verandermanagement om de weerstand tegen verandering binnen je organisatie te minimaliseren.

Aanpassing van bedrijfsprocessen
Als dat nodig is, identificeren we en stellen we aanpassingen aan je bedrijfsprocessen voor, om een naadloze integratie met het nieuwe ERP-systeem te garanderen.
 

Project
uitvoering

Implementatiebegeleiding
We bieden deskundige begeleiding tijdens de implementatiefase om ervoor te zorgen dat alles volgens plan verloopt.

Training en ondersteuning
We zorgen ervoor dat je team de benodigde training krijgt om effectief met het nieuwe ERP-systeem te werken, en we bieden doorlopende ondersteuning na de implementatie.

Kwaliteitsborging
We voeren regelmatige controles uit om de kwaliteit van het project te waarborgen en eventuele problemen vroegtijdig op te sporen en op te lossen.
 

Jouw voordelen

  • NERP-technologie met verbeterde functionaliteit die naadloos aansluit bij je bedrijfsbehoeften
  • NFlexibele software die meegroeit met je bedrijf
  • NSoftware die krachtiger, slimmer en efficiënter werkt
  • NKostenbesparing door hogere efficiency en lagere prijs-kwaliteitverhouding
  • NVerschillende bedrijfsprocessen beter geïntegreerd en gestroomlijnd in één systeem

Op zoek naar ERP-software die beter presteert, de groei van je bedrijf ondersteunt en je bedrijf wendbaar houdt? 

Waarom kiezen bedrijven voor  Keep ERP simple?

Keep ERP Simple beschouwt haar klanten als partners en is toegewijd aan het leveren van langdurige waarde.

Onze dienstverlening stopt niet na de implementatie. Wij blijven betrokken, om ervoor te zorgen dat het ERP-systeem ook in de toekomst blijft voldoen aan je veranderende behoeften.

Wij blijven luisteren naar je behoeften en doelen en ontwikkelen oplossingen die je helpen je ambities waar te maken. Jouw bedrijfssucces is onze topprioriteit.

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen?
Stel ons gerust jouw vraag, we helpen je graag.

Wat zijn de kosten van een nieuw ERP-systeem?

We horen vaak in gesprek met klanten dat ze zich zorgen maken over de kosten van een nieuw ERP-systeem. We begrijpen die bezorgdheid. Als voormalige financiële managers begrijpen we het belang van kostenbeheersing. Ons team budgetteert vooraf nauwkeurig en houdt de kosten tijdens het project nauwlettend in de gaten. We streven altijd naar een snel rendement op je investering door procesverbeteringen en efficiëntiebesparingen te identificeren. 

Kunnen we er zeker van zijn dat de ROI de investering waard is?

We delen je focus op de return on investment. Onze ervaring in financieel management stelt ons in staat om nauwkeurige ROI-berekeningen te maken en de verwachte voordelen van het nieuwe ERP-systeem te kwantificeren. We werken nauw met elkaar samen om ervoor te zorgen dat het project gericht is op het behalen van meetbare efficiency, kostenbesparing en groei voor je organisatie.

Hoe waarborgen jullie de bedrijfscontinuïteit tijdens de implementatie?

We begrijpen het belang van bedrijfscontinuïteit. Ons implementatieplan omvat gedetailleerde plannen voor risicobeheer en noodherstel. We zorgen ook dat medewerkers goed worden getraind om de impact op de dagelijkse activiteiten tot een minimum te beperken.

Ons personeel heeft weerstand tegen verandering. Hoe gaan we daarmee om?

We hebben uitgebreide ervaring in het verandermanagement en begrijpen de uitdagingen van weerstand tegen verandering. Ons team ontwikkelt een strategie om medewerkers te betrekken en te ondersteunen bij de overgang naar het nieuwe ERP-systeem. We zullen communicatie en training op maat bieden om de acceptatie te vergemakkelijken.

Hoe garanderen jullie dat het nieuwe ERP-systeem aan onze specifieke behoeften voldoet?

Als voormalige finance managers hebben we inzicht in financiële processen en behoeften. We werken nauw samen met afdelingen en teams om ervoor te zorgen dat het nieuwe ERP-systeem op maat wordt geconfigureerd, om aan alle specifieke financiële vereisten te voldoen. We begrijpen dat geen twee organisaties hetzelfde zijn. 

Op zoek naar ERP-software die beter presteert,de groei van je bedrijf ondersteunt en je bedrijf wendbaar houdt?