KES | Projectmanagement

Projectmanagement

In de wereld van ERP en Business Solutions ervaren bedrijven vaak grote uitdagingen op het gebied van projectmanagement. Problemen, zoals budgetoverschrijdingen, vertragingen in projectoplevering en onverwachte scope-wijzigingen zijn geen zeldzaamheid.  

Organisaties worstelen met communicatiekwesties, riskeren onvoldoende risicomanagement, staan ineens voor problemen met de gebruikersadoptie en kwaliteitsborging en lopen tegen een tekort aan interne middelen en expertise aan.  

Dit leidt in de praktijk tot tal van nieuwe, onnodige problemen, zoals financiële druk, gemiste kansen, operationele inefficiëntie en klantontevredenheid. Dit kan de algehele concurrentiepositie en het zakelijk succes van een organisatie in gevaar brengen. 

Ga je aan de slag met je ERP-systemen…

dan wil je deze uitdagingen proactief aanpakken om de gewenste resultaten
te behalen en de
langetermijnprestaties van je bedrijf te waarborgen.

Business Solutions management

KES biedt gespecialiseerd projectmanagement voor ERP-implementaties en business solutions-projecten. We nemen de leiding over het project en zorgen voor effectieve planning, budgetbeheer en tijdsbeheer. 

Strategisch
budgetbeheer

We helpen je bij het vaststellen en bewaken van realistische budgetten om budgetoverschrijdingen te voorkomen.

}

Strak
tijdsbeheer

KES houdt projecten op schema en minimaliseert vertragingen, zodat klanten snel kunnen profiteren van hun investering.

Communicatie
beheer

We implementeren gestructureerde communicatieplannen om duidelijke informatieoverdracht te garanderen en conflicten te voorkomen. Juist ook als er meerdere leveranciers bij het project zijn betrokken.

s

Risico
beheer

Onze experts identificeren potentiële risico’s en implementeren strategieën om ze te minimaliseren, waardoor projectrisico’s worden beheerd.

Z

Kwaliteit
borging

We waarborgen de kwaliteit van het werk en zorgen ervoor dat het eindproduct aan de verwachtingen voldoet.

Strategische planning

KES helpt bij het definiëren van duidelijke strategische doelen en planning om de richting van het project te waarborgen.

Gebruikers
adoptie

We richten ons op het bevorderen van de acceptatie van het nieuwe systeem door middel van effectieve veranderingsmanagementstrategieën.

Interne middelen en expertise

KES biedt externe middelen en expertise wanneer dat nodig is om te compenseren voor tekortkomingen in interne middelen en kennis.

Een complete projectoplossing die werkt  

Keep ERP Simple staat voor succesvolle projectoplevering, tijdige signalering bij projectoverschrijdingen en tijdige voordelenrealisatie. Onze focus op duidelijke communicatie, effectief risicobeheer en kwaliteitsborging zorgt voor een soepele projectvoortgang. Met strategische succesplanning, verbeterde gebruikersadoptie en de mogelijkheid om aanvullende middelen en expertise in te zetten, bieden we een complete oplossing.  

Klaar voor de volgende stap? 

In ieder project kom je onverwachtse problemen tegen. Door ze direct te herkennen en erop in te spelen met de best practices, houd je oplossingen simpel en kunnen we risico’s en kosten effectief beheren. Is je bedrijf klaar voor de volgende stap? 

Waarom kiezen voor Keep ERP Simple?

Je bent net zo goed als je laatste project

Bij Keep ERP Simple begrijpen we als geen ander het belang van betrokkenheid en expertise in ERP/Business Solutions-consulting, vooral met onze achtergrond in de financiële wereld. Onze toewijding aan projecten gaat verder dan alleen projectmanagement. We begrijpen de cruciale aspecten van effectieve bedrijfsvoering.
Bij Keep ERP Simple begrijpen we als geen ander het belang van betrokkenheid en expertise in ERP/Business Solutions-consulting, vooral met onze achtergrond in de financiële wereld. Onze toewijding aan projecten gaat verder dan alleen projectmanagement. We begrijpen de cruciale aspecten van effectieve bedrijfsvoering.

Hulp nodig bij het maken van een keuze?