Area’s & Solutions | Subscription Business Model

Subscription Business Model

Keep ERP Simple biedt een Subscription Business Model aan om klanten te ondersteunen bij het genereren van herhaalde inkomsten, een trend die steeds populairder wordt onder bedrijven. Dit model helpt bij het beheren van abonnementen op producten of diensten en stroomlijnt het factureringsproces voor abonnementen, waarbij facturen automatisch worden gegenereerd op basis van abonnementstermijnen en incasso eenvoudiger wordt gemaakt.

Onze oplossing fungeert als de centrale hub voor klantinformatie en abonnementsgegevens, waardoor u klantrelaties effectief kunt beheren en gepersonaliseerde diensten kunt aanbieden. Bovendien kunnen klanten zelf hun contract bijwerken via hun eigen klantenportaal, wat de klantbetrokkenheid verhoogt en administratieve lasten verlaagt.

Het Subscription Business Model is flexibel

Het Subscription Business Model is flexibel en kan worden aangepast aan de behoeften van uw organisatie, ongeacht de omvang van de data en het aantal transacties. Het vastleggen van contracten in het Subscription Business Model helpt u bij het optimaliseren van het beheer van abonnementen, het vergroten van klanttevredenheid en het minimaliseren van potentiële risico’s en fouten. Het biedt een solide basis voor een succesvol abonnement model. 

Wat opvalt bij deze oplossing, is de mogelijkheid tot naadloze integratie met uw CRM-systeem, waar klant- en abonnementsinformatie vaak wordt vastgelegd. Deze gegevens-uitwisseling verloopt vlekkeloos en zorgt voor een constante stroom van waardevolle informatie tussen systemen.

Met krachtige rapportage- en analysetools biedt Keep ERP Simple inzicht in cruciale abonnementsstatistieken, zoals jaarlijkse en maandelijkse terugkerende omzet, churn-rate, retention rate, en average revenue per user. Deze waardevolle inzichten ondersteunen uw strategische besluitvorming en helpen uw bedrijf te laten groeien.

Hulp nodig bij het maken van een keuze?