KES | Over KES

Ons verhaal

Je business applicaties integreren,
zonder dure maatwerk oplossingen 

Wij – Casper Woortman en Marco Bosma – zien al jaren dat veel bedrijven worstelen met complexe, inflexibele en kostbare ERP-systemen. Wat je zoekt voor je bedrijf, zijn juist flexibele systemen, waarmee je snel kunt reageren op de wensen van klanten en nieuwe kansen in een steeds competitievere markten.  

In de vele opdrachten en ERP-implementaties die we de afgelopen jaren hebben uitgevoerd, hebben we gezien hoe organisaties worstelen met inadequaat gereedschap en aanzienlijke financiële uitgaven. Dit is niet alleen kostbaar, maar maakt organisaties ook afhankelijk van hun ERP-leveranciers. 

Keep ERP Simple

Z

Diepgaande Expertise

Over projectmanagement, met specifieke kennis van ERP-implementaties. We begrijpen de complexiteit van dergelijke projecten en hebben bewezen strategieën om ermee om te gaan.

Maatwerk benadering

Waarbij we de specifieke behoeften en doelen van je organisatie begrijpen en aanpassen aan het projectplan.

Strategische Planning

We zijn bedreven in het ontwikkelen van gedetailleerde implementatie plannen. Met mijlpalen, heldere tijdlijnen en het toewijzen van middelen om ervoor te zorgen dat het project op schema blijft.

Actieve Communicatie

We houden je voortdurend op de hoogte van de voortgang, problemen en kansen.

Risicobeheer

We hebben oog voor potentiële obstakels en zullen deze identificeren en proactief aanpakken om projectvertragingen te voorkomen.

Deskundige Begeleiding

Deskundige begeleiding aan medewerkers, teams en afdelingen, waardoor ze goed voorbereid zijn op hun rol in het implementatieproces.

Resultaatgericht

Onze focus ligt op het bereiken van meetbare resultaten. We streven naar een succesvolle levering van het ERP-platform en zorgen ervoor dat je jouw beoogde voordelen behaalt.

Kwaliteitsborging

We stellen hoge normen voor kwaliteitsborging en zorgen ervoor dat elk aspect van het project aan deze normen voldoet.

0

Flexibiliteit

We zijn flexibel en passen ons aan veranderende omstandigheden en nieuwe inzichten aan die zich tijdens het project voordoen aan.

Langetermijn relatie

We bouwen duurzame relaties op met onze klanten. We blijven betrokken bij je organisatie, ook nadat het project is afgerond. Om ervoor te zorgen dat je ERP-systeem blijft voldoen aan de evoluerende behoeften van je bedrijf.

Partner van Uniconta

Met Uniconta hebben we daar een oplossing voor gevonden. Met zijn ultramoderne aanpak, heeft Uniconta een solide kernfunctionaliteit die alle kritische bedrijfsprocessen ondersteunt. Bovendien is het eenvoudig om lichte integraties te realiseren met overige zakelijke toepassingen in bijna ieder IT-landschap, via plug-ins en add-ons. Wij zien dat de ‘Total Cost of Ownership’ bij Uniconta aanzienlijk lager is dan bij andere ERP leveranciers.  

Wij zijn blij met het hybride model dat Uniconta aanbiedt. Uniconta levert een uitgebreide reeks modules die een compleet ERP-systeem omvatten, zonder beperkingen. Wat je bedrijf ook nodig heeft, Uniconta kan het bieden. Keep ERP Simple is sinds 2015 officieel partner van Uniconta.  

De positie van Uniconta in de markt is bijzonder veelzijdig, omdat dit ERP-systeem feitelijk geschikt is voor bedrijven in elke branche. Wij zijn in staat om ERP-implementaties uit te voeren voor een breed scala aan ondernemingen, van lichte productiebedrijven tot bedrijven in andere sectoren.

Wat is Uniconta?

Uniconta is een volledig op de Cloud gebaseerd Enterprise Resource Planning (ERP) systeem. Het is ontworpen als een moderne ERP-oplossing die bedrijven helpt bij het beheren van hun financiën, boekhouding, voorraadbeheer, projectbeheer en andere zakelijke processen.

In essentie combineert het veel traditioneel op papier gebaseerde bedrijfsfuncties in geïntegreerde software workflows.

Met Uniconta kunnen gebruikers toegang krijgen tot hun bedrijfsgegevens vanaf elke locatie met internettoegang, wat de flexibiliteit en toegankelijkheid van de ERP-functionaliteit verbetert.

Het Cloudmodel biedt ook voordelen zoals schaalbaarheid, automatische updates en back-upmogelijkheden, waardoor het aantrekkelijk is voor bedrijven die op zoek zijn naar een moderne en flexibele ERP-oplossing.

Uniconta kan worden ingezet als een standaard ERP-systeem, maar is ontworpen als een modulaire, flexibele oplossing waarmee gemakkelijk velden, indexen en schermindelingen kunnen worden aangepast. 

“Met Uniconta hebben we een geïntegreerd systeem waarin alle ingevoerde informatie de klant en de bestelling volgt. Van orderbevestiging, pakbon tot magazijn, productie-werkkaart, verzenddocumenten tot aan de factuur. Het is uiterst efficiënt.”

Jef Jefsen, Partner en CEO van Herning Pengeskabsfabrik 

Erik Damgaard

Bedenker van Uniconta

Erik Damgaard is een Deense softwareondernemer en ontwikkelaar, vooral bekend als de oprichter van het bedrijf Damgaard Data, dat bekendheid verwierf door zijn ERP-software genaamd “Concorde XAL.” Deze software werd later overgenomen door Microsoft en omgedoopt tot “Microsoft Dynamics AX.” 

Erik Damgaard is ook betrokken bij Uniconta, een modern en flexibel ERP-systeem dat bedrijven helpt bij financiële processen, inventarisbeheer en boekhouding. Uniconta is een cloudgebaseerde oplossing die is opgericht door Erik Damgaard en zijn expertise in de ERP-wereld heeft bijgedragen aan de ontwikkeling en groei van dit platform. Het biedt een gebruikersvriendelijke interface en krachtige functies en is toegankelijk vanaf elk apparaat. Erik Damgaard’s betrokkenheid bij Uniconta draagt bij aan de reputatie en het succes van het platform in de zakelijke softwaremarkt. 

Onze focus, werkwijze en aanpak maken KES tot een betrouwbare partner voor effectief projectmanagement, met name bij de implementatie van complexe ERP-systemen.