KES | Business solutions

KES Business solutions
Houd je bedrijf wendbaar

Veranderende markten, digitalisering, klantverwachtingen, innovaties, globalisering. Je zakelijke omgeving is dynamischer en complexer dan ooit tevoren. Heeft je bedrijf onvoldoende aanpassingsvermogen om snel in te spelen op veranderingen? Dan mis je kansen, verlies je concurrentiepositie en nemen kosten en risico’s toe. Een serieuze bedreiging voor de wendbaarheid en het succes van je bedrijf op de langere termijn.

Hoe integreer je verschillende business applicaties met elkaar?

Om je bedrijf wendbaar, flexibel en op koers te houden, investeer je voortdurend in Business Solutions zoals Customer Relationship Management (CRM), Enterprise Resource Planning (ERP), Human Resource Management (HRM), Supply Chain Management (SCM), projectmanagementsoftware, Business Intelligence Tools (BI), E-commerceplatforms, Financieel beheer, Content Management Systemen (CMS), Asset Management, Compliance en Risk Management en marketingautomatiseringstools. 

 Wil je de verschillende business applicaties beter met elkaar integreren en met elkaar laten communiceren, om je operationele efficiëntie sterk te vergroten? Keep ERP Simple ontwikkelt Business Solutions om bedrijfsprocessen, vaak geïntegreerd in de business applicaties van je IT-landschap, sterk te verbeteren.

Een grondige strategie voor systeemintegratie 

Een doeltreffende oplossing vereist een diepgaande analyse van zowel de bedrijfsprocessen als de onderliggende business applicaties. Keep ERP Simple biedt een grondige strategie voor systeemintegratie, waarbij rekening wordt gehouden met technische, operationele en organisatorische aspecten. Met behulp van integratieplatforms en middleware-oplossingen, vergemakkelijkt Keep ERP Simple de communicatie tussen systemen.  

 Het succes van integratieprojecten wordt gewaarborgd door een nauwe samenwerking met en tussen aanwezige IT-teams, zakelijke stakeholders en mogelijk externe consultants. We begrijpen daarbij ook de uitdagingen van gegevensconsistentie, complexe bedrijfsprocessen, acceptatie binnen de organisatie en de behoefte aan schaalbaarheid.

Jouw bedrijf heeft zijn eigen behoeften en uitdagingen

Verscheidenheid aan systemen

Bedrijven gebruiken vaak diverse zakelijke oplossingen van verschillende leveranciers. Deze systemen kunnen verschillende technologieën, gegevensindelingen en communicatieprotocollen gebruiken, wat de integratie bemoeilijkt.

Gegevens
consistentie

Het handhaven van consistente gegevens over verschillende systemen kan moeilijk zijn.  

Complexiteit van bedrijfsprocessen

Bedrijfsprocessen kunnen complex zijn en variëren van afdeling tot afdeling.

Het begrijpen en stroomlijnen van deze processen vereist diepgaande kennis en planning.

Cultuur en acceptatie

Werknemers moeten mogelijk wennen aan nieuwe manieren van werken en nieuwe systemen.

De acceptatie en training van medewerkers zijn essentieel voor het succes van integratieprojecten.

Schaalbaarheid

Het ontwerpen van een geïntegreerde oplossing die kan meegroeien met de organisatie en haar behoeften op de lange termijn is een uitdaging.

Bij Keep ERP Simple kennen we deze uitdagingen maar al te goed. Onze aanpak: een sterke focus op het begrijpen van de behoeften van onze klanten en het leveren van oplossingen die aan die behoeften voldoen. 

Succesvolle integratieprojecten 

Keep ERP Simple begrijpt dat elk bedrijf zijn eigen unieke behoeften en uitdagingen heeft.

We bieden ondersteuning en flexibele oplossingen die worden aangepast aan specifieke bedrijfsprocessen en groeipatronen.

Zo hebben we al vele integratieprojecten succesvol afgerond.

De meerwaarde van Keep ERP Simple

  • NKeep ERP Simple begrijpt de complexiteit van verschillende zakelijke systemen en biedt integratieoplossingen die een naadloze communicatie tussen de systemen garandeert.
  • NMet geavanceerde tools zorgen we dat gegevens consistent blijven over alle geïntegreerde systemen, wat fouten minimaliseert.
  • NWe hebben diepgaande kennis van diverse bedrijfsprocessen en stroomlijnen deze voor optimale efficiëntie en samenwerking.
  • NWe trainen en ondersteunen medewerkers bij het accepteren van veranderingen en het leren werken met nieuwe systemen, wat essentieel is voor het succes van je integratieproject.
  • NOplossingen zijn ontworpen om met je organisatie mee te groeien op de lange termijn.
  • NHet integreren van business solutions kan kostbaar en tijdrovend zijn. Keep ERP Simple is transparant over kosten en maakt gebruik van open API's, om projectkosten te beheersen. De oplossingen van Keep ERP Simple zijn vaak backwards compatible, waardoor onderhoudskosten worden verlaagd.

Hulp nodig bij het maken van een keuze?