Uniconta

Welcome to Uniconta

Uniconta is een internationale multi-tenant Cloud-based ERP oplossing, die allerlei functionaliteiten biedt ter ondersteuning van alle processen die er binnen uw bedrijf zich afspelen. Erik Damgaard is de Software Architect en oprichter van Uniconta. Erik Damgaard heeft met zijn dertig jaar ervaring in het ontwikkelen van ERP platforms zich ruimschoots bewezen. Erik Damgaard is o.a. de geestelijk vader van het wel bekende Microsoft Dynamics AX maar heeft ook aan de wieg gestaan van Dynamics XAL en C5. In 2002 heeft Microsoft zijn software gekocht, en is tot op de dag van vandaag de basis van de ERP propositie van de Microsoft business applicaties. Eén van zijn hoofddoelen bij het opnieuw ontwikkelen van een ERP platform dat het toegankelijk en simpel in gebruik is, maar waarbij het ERP platform nog steeds de hoogst mogelijk praktische waarde biedt aan de gebruiker. Om deze reden is ervoor gekozen om Uniconta te ontwikkelen met de laatste moderne Microsoft technologie voor zowel de applicatie als de backend, welke ook ter beschikking staat aan de partners en gebruikers van Uniconta. Het resultaat van 30 jaar ERP ervaring gecombineerd met de nieuwste technologie van Microsoft is: Uniconta, een revolutionair nieuw ERP platform! Uniconta is een intuïtief boekhoudsoftwareprogramma dat zorgt voor al uw behoeften op het gebied van boekhouding, supply-chain en projectbeheer. De eenvoudige, intuïtieve, krachtige functies geven u een compleet overzicht van de financiële stand van zaken van uw bedrijf en helpen uw bedrijf efficiënter en winstgevender te maken.

Uniconta is een app die op dezelfde manier werkt als bekende programma’s zoals Microsoft Office. Het is geïnstalleerd op uw pc en slaat alle gegevens op in de Cloud. Het is een aanpak die zorgt voor maximale snelheid en mobiliteit van werknemers zonder wachttijden. U bent ook niet afhankelijk van browsers die vatbaar zijn voor uitsluiting, “gegevens vergeten” of u ontkoppelen.

Uniconta is gebouwd om naadloos te integreren en synergiën te creëren met populaire Microsoft-technologie. Het is ontworpen om gemakkelijk en soepel in uw Cloud IT-ecosysteem te passen. Uniconta kan worden ingezet als een standaard ERP-systeem, maar is ontworpen als een modulaire, flexibele oplossing waarmee u eenvoudig velden, indices en schermlay-outs kunt aanpassen. Dit betekent dat u niet afhankelijk bent van het afstemmen van uw wensen en behoeften op een standaard softwarepakket.

Het stelt u in staat te profiteren van de synergiën die worden geboden door de oplossingen van onze partners. Het uitgangspunt was om een ​​sterke basis te ontwikkelen en vervolgens specifieke aanvullende oplossingen aan te bieden via een sterk netwerk van partners en integrators.

Dit betekent dat Uniconta deel uitmaakt van een uniek, veelomvattend ecosysteem, waarmee bedrijven hun afgewerkte programmapakket kunnen afstemmen op individuele industrieën, specifieke functies en unieke oplossingen kunnen creëren die passen bij hun workflows en werkprocessen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *