Hypermodern Uniconta

Multi-tenancy en snelheid

Het via de Cloud aanbieden van schaalbare en betaalbare oplossingen via de open API en rest API in een multi-tenancy omgeving heeft dus heel veel voordelen. Het veranderen van business logica, release-management, controle, beheer, beveiliging, performance, upgrades is met één omgeving natuurlijk veel makkelijker te realiseren. Uniconta is supersnel en heeft zeker voordelen met thuiswerken als verbindingen wat slechter werken.

Uniconta API /Uniconta Plug In

Uniconta heeft een open data-base structuur en kan via een open Application Programming Interface (Uniconta API) in principe met iedere andere applicatie gekoppeld of geïntegreerd worden. Voor ontwikkelaar en programmeurs is het makkelijk werken. Alle documentatie van de Uniconta API is beschikbaar, de taal is .NET en niet een specifieke taal.

De Uniconta Plugin is een alternatieve manier om nieuwe en slimme functies voor Uniconta te ontwikkelen. In plaats van een programma te bouwen, bouw je gewoon een DLL. Deze DLL kan vervolgens door de Uniconta-client worden geladen en rechtstreeks vanuit de Uniconta worden uitgevoerd. Omdat Uniconta ook de Uniconta API gebruikt en de gebruiker is ingelogd, gebruikt de DLL de sessie die de klant al heeft.

Business Insights

We horen tegenwoordig natuurlijk heel veel over Power BI. Uniconta biedt u een Uniconta Dashboard gewoon binnen uw eigen ERP systeem zodat u niet boven op uw ERP systeem weer allerlei extra licenties aan hoeft te schaffen om bijvoorbeeld alleen management-informatie te tonen.

Het Uniconta Dashboard voor Windows Designer is een stand-alone BI-tool waarmee u flexibele, interactieve en op maat gemaakte rapporten, grafieken en lijsten voor managementinformatie kunt maken. Uniconta Dashboard is geoptimaliseerd voor realtime data-analyse, biedt een algemeen overzicht en een effectieve beslissingsbasis.

De daadwerkelijke presentatie van gegevens kan plaatsvinden in de Uniconta Dashboard-viewer of in Uniconta. Zodra een Dashboard is gedefinieerd, kan het worden opgeslagen en vervolgens aan een menu-item worden toegevoegd, zodat het als een vast rapport in Uniconta zichtbaar is.

Report builders, tabellen en velden

Alle tabellen binnen Uniconta zijn open om te gebruiken voor rapportages. Er zitten report builders in Uniconta zodat gebruikers zelf rapportages kunnen maken al naar gelang de wensen. Uniconta is bekend om haar flexibilteit; u kunt zelf velden aanmaken, menu aanpassingen doen. Vervolgens kunt u deze velden toevoegen aan bestaande tabellen en er een eigen naam aan geven en vervolgens gebruiken. Uiteraard kunt u met de report builder ook de zelf aangemaakte velden kiezen om op te nemen in uw rapport.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *